#543

Sluoksniuotos tešlos spiralės su kumpiu ir riešutų sviestu


Gaminimas - 5 min, kepimas - 15 min
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 lapeliai šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos MANTINGA

Iš mielinės sluoksniuotos tešlos galima pasigaminti įvairiausių gaminių: sausainių su įvariais pabarstais, pyragėlių su įdarais, pyragų ar tortų. Kadangi tešla yra neutralaus skonio, tad iš jos galima gaminti tiek saldžius, tiek sūrius gaminius. Pakuotėje yra 5 tešlos lapeliai.

www.barbora.lt


2 šaukštai žemės riešutų sviesto CALVE

Kreminės konsistencijos žemės riešutų sviestas CALVE be pridėtinio cukraus. Idealiai tinka tepti ant skrebučių, maišyti į sausainių ar pyragų tešlas, naudoti kaip įdarą.

www.barbora.lt


4–5 riekelės vytinto kumpio
Rupios jūros druskos pabarstyti
1 kiaušinio patepti

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.

2. Sluoksniuotos tešlos MANTINGA lapelius atšildykite, sudėkite ant skardos.

3. Tešlos lapelius patepkite žemės riešutų sviestu CALVE. Ant viršaus sudėkite vytinto kumpio riekeles.

4. Kiekvieną lapelį išilgai supjaustykite į 4 dalis.

5. Susukite kiekvieną spiralę, patepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite druska ir kepkite 15 min.

Visus receptui reikalingus produktus rasite www.barbora.lt/TeslosSpirales.



IŠBANDYKITE: