#1054

Sluoksniuotos tešlos pyragas su obuoliais


Gaminimas 15 min. Kepimas 25 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

250 g sluoksniuotos tešlos
100 g raudonųjų serbentų džemo
3–4 obuoliai
50 g DANSUKKER ekologiško cukraus
1 citrinos sultys

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite obuolius plonomis riekelėmis. Pašlakstykite citrinos sultimis.
  2. Sluoksniuotos tešlos lakštą įpjaukite aštriu peiliu padarydami rėmelį. Rėmelio vidų lengvai patepkite serbentų džemu ir sudėliokite obuolius. Galite pasinaudoti liniuote, galima sudėti obuolių riekeles taip, kaip jums patinka. Atsargiai patepkite obuolius džemu.
  3. Patį rėmelį patepkite vandeniu, pienu arba kiaušinio plakiniu, visą pyragą pabarstykite DANSUKKER ekologišku cukrumi.
  4. Kepkite apie 25 min.

Daugiau receptų rasite žurnale „Verdu ir kepu“!

verdu ir kepu logo



IŠBANDYKITE: