#358

Sluoksniuotos tešlos pyragas su karamele ir obuoliais


45 minutės
12 vnt.
Vidutinis


Rekomenduojame:

Medinis kočėlas

Medinis kočėlas sukurtas inovacijas mėgstančio brolio dvynio, vystančio prekinį ženklą JOSEPH JOSEPH. Su juo, keičiant ratukus, galima iškočioti skirtingo storio tešlą – tokią, kokios tik norisi. Nuo 2 mm storio iki 10 mm. Visas tešlos plotas bus vienodo storio, tarsi paruoštų profesionalas!

Ingredientai:

250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
2 vidutinio dydžio obuolių
1 banano
3 šaukštų „Rududu“ kremo (kambario temperatūros)
¼ tarkuotos citrinos žievelės
žiupsnelio cinamono
2 šaukštų cukraus miltelių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Iškočiokite tešlą, kol dvigubai padidės.

2. Aptepkite ją kremu.

3. Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis, bananą – griežinėliais.

4. Vaisius sudėliokite ant apteptos tešlos, pagardinkite cinamonu ir citrinos žievele.

5. Atsargiai susukite vyniotinį ir supjaustykite jį į 12 vienodo dydžio pyragaičių.

6. Pyragaičius suguldykite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir dėkite kepti į įkaitintą iki 190 °C orkaitę. Kepkite apie 13–15 minučių.

7. Iškepusius pyragaičius apsijokite cukraus milteliais.



IŠBANDYKITE: