#1022

Sluoksniuočiai su kriaušėmis


35 mintės
6 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 kriaušių
1 šakelės rozmarino
1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos lapeliais
50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“
1 kiaušinio (patepti)
30 g DANSUKKER nerafinuoto rudojo cukranendrių cukraus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Kriaušes supjaustykite plonomis riekelėmis.

2. Ant lapelio atšildytos sluoksniuotos tešlos dėkite kriaušių riekeles, pabarstykite rozmarino lapeliais, ant viršaus užberkite DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“, atsargiai patepkite tešlos kraštus ir uždenkite kitu sluoksniuotos tešlos gabaliuku. Kraštus prispauskite. Viršų lengvai įpjaukite norimomis formomis, bet ne iki galo.

3. Patepkite sluoksniuočius kiaušinio plakiniu ir pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu ruduoju cukranendrių cukrumi.

4. Kepkite apie 20 min.



IŠBANDYKITE: