top of page

Skumbrė su terijakio padažu


Reikia:

  • Marinatui:

  • žiupsnelio šviežių laiškinių česnakų

  • žiupsnelio šviežių bazilikų

  • 1 šaukšto terijakio padažo

  • 1 šaukštelio garstyčių sėklų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 skumbrės (400 g)

  • Marinatui:

  • žiupsnelio šviežių laiškinių česnakų

  • žiupsnelio šviežių bazilikų

  • 1 šaukšto terijakio padažo

  • 1 šaukštelio garstyčių sėklų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 skumbrės (400 g)


1. Palikite šiek tiek laiškinių česnakų ir bazilikų, kad vėliau galėtumėte įdėti į marinuotos žuvies vidų.

2. Visus marinatui skirtus produktus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite.

3. Išskrostą ir išplautą žuvį įtrinkite marinatu, į pilvą sudėkite laiškinius česnakus su bazilikais ir palikite apie valandą marinuotis.

4. Vartydami žuvį kepkite ant vidutinės kaitros kepsninės apie 10–12 min.

5. Baigdami kepti likusiu marinatu aptepkite žuvį.

Naujausi įrašai

bottom of page