#1580

Skanusis braškių pyragas


20 min. (Zzz 12 val.)
10-12 asm.
Lengvas

Ingredientai:

360 g klasikinių sausainių
300 ml sutirštinto saldinto pieno
360 g varškės
~1 kg braškių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Gaminkite tortą iš vakaro. Į puodą rankomis susmulkinkite sausainius ir užpilkite juos sutirštintu pienu, sudėkite varškę ir viską gerai išmaišykite.
  2. Pasilikite gerą saują braškių, o kitas supjaustykite ir įmaišykite į sausainių mišinį.
  3. Viską sudėkite į torto formą ir viršų papuoškite likusiomis braškėmis.
  4. Tortą palikite stingti per naktį, o ryte jau galima mėgautis nuostabiu skoniu.

Daugiau įkvepiančių desertų receptų rasite naujausiame žurnalo „Verdu ir kepu“ numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found