#1595

Šiltos keptų daržovių salotos


50 min.
4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

1 baklažano
2 cukinijų
2 raudonųjų paprikų
2 labai prinokusių avokadų
1 stiklinės virtų arba konservuotų avinžirnių
Kalendrų šakelių
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (pašlakstyti)
Padažui:
150 g graikiško jogurto
60 g fetos
1 skiltelės česnako
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves supjaustykite riekelėmis, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir iškepkite ant grilio.
  2. Graikišką jogurtą sutrinkite trintuvu su feta.
  3. Sudėkite sutraiškytą česnako skiltelę, palikite pastovėti 10 min.
  4. Išimkite česnaką, permaišykite, paragaukite, įberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų ir, jei reikia, druskos.
  5. Sudėliokite daržoves ir avinžirnius grupelėmis, užberkite kalendrų lapelių, patiekite su padažu.

Daugiau gerų receptų rasite naujausiame žurnalo „Verdu ir kepu” numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found