#606

Šiltos dešrelių ir daržovių salotos


Gaminimas 15 min. Kepimas 20 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

500 g dešrelių griliui
2 raudonosios paprikos
1 geltonoji paprika
1 aitrioji paprika
1 žalioji paprika
1 vid. dydžio raudonasis svogūnas
3–4 šakelės petražolių
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštelis medaus
1 skiltelė česnako
Druskos
500 g dešrelių griliui
2 raudonosios paprikos
1 geltonoji paprika
1 aitrioji paprika
1 žalioji paprika
1 vid. dydžio raudonasis svogūnas
3–4 šakelės petražolių
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštelis medaus
1 skiltelė česnako
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1.     Iškepkite visas paprikas, sudėkite į sandariai uždaromą indą ir palaikykite 10–15 min. Po to paprikas nulupkite. Supjaustykite nedideliais gabaliukais.

2.     Svogūną supjaustykite storais žiedais, lengvai pakepkite. Iškepkite ir dešreles.

3.     Susmulkinkite petražoles ir česnaką, sumaišykite su aliejumi, actu, garstyčiomis ir medumi.

4.     Dešreles supjaustykite, sumaišykite su paprikomis, svogūnais ir užpilkite padažo.

 

 



IŠBANDYKITE: