Reikia:
250 g silkės filė
2 šaukštų SANTA MARIA „Wasabe sezame“ prieskonių mišinio
1 „Pomelo“ greipfruto
2 pankolių
2 obuolių
20 g šviežios kalendros
4 valgomųjų („šalotinių“) svogūnėlių
120 g cukraus sirupo
100 g raudonojo vyno acto
100 g vandens
30 g granatų sirupo
1 žaliosios citrinos
60 g alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų
Silkę nusausinkite ir supjaustykite didesniais stačiakampiais, pabarstykite ją „Wasabe sezame“ ir padeginkite karamelizatoriumi. Jei jo neturite, praleiskite šį etapą.Svogūną nulupkite ir sudėkite į verdantį marinatą: 100 g vandens, 100 g cukraus sirupo ir 100 g raudonojo vyno acto.„Pomelo“ greipfrutą nulupkite ir išimkite jo minkštimą.Obuolius ir pankolius smulkiai supjaustykite ir padėkite į šalį.Žaliosios citrinos sultis sumaišykite su granatų sirupu ir 20 g cukraus sirupo. Iš lėto pilkite aliejų, kol padažas taps vientisas.Sumaišykite padažą su obuoliais, pankoliais ir „Pomelo“ greipfrutu, pabarstykite druska ir pipirais.Serviruokite į lėkštę, ant viršaus uždėkite silkės filė ir kalendros lapų