#1430

Silkė pataluose


Ingredientai:

2-3 silkių filė
1 svogūno
1 obuolio
TERRA CRETA aliejaus
DANSUKKER šviesiojo sirupo
1-2 nedidelių virtų burokėlių
1 agurko
100 g tirštos grietinės
100 g kreminio sūrelio
1 šaukšto baltų krienų
Krapų

PARUOšIMO BŪDAS:

Svogūną ir obuolį supjaustykite ir  pakepinkite su šlakeliu TERRA CRETA aliejaus ir DANSUKKER šviesiojo sirupo. Agurką sutarkuokite stambia tarka, pabarstykite druska ir palikite kelioms minutėms, kad išsiskirtų sultys, jas nuspauskite.

Patarkuokite burokėlius. Nuspaustus agurkus sutrinkite kartu su grietine, kreminiu sūreliu ir krienais.

Sluoksniuokite stiklinėse. Dėkite silkę, ant jos – svogūnus ir obuolius, burokėlius, ant viršaus – agurkų krienų padažą. Puoškite smulkintais krapais.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found