#1237

Šaltibarščių karpačas su marinuotais kelmučiais


15 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Intuityvus AEG orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru

Tobulai tikslų rezultatą padės pasiekti intuityvus orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru. Mėsos termometrą įsmeikite į kepsnio vidurį ir nustatykite, kokią temperatūrą pageidaujate pasiekti. Tai padaryti dar paprasčiau naudojantis orkaitės ratuku – tereikia pasirinkti frazę: lengvai, vidutiniškai ar gerai iškepta.

Ingredientai:

600 g virtų burokėlių
2 trumpavaisių agurkų
200 g burokėlių lapų
2 bulvių
šlakelio aliejaus
50 g majonezo
150 g grietinės
saujelės krapų ir česnako laiškų
2 skiltelių česnako
200 g marinuotų kelmučių
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir padenkite jais lėkštę. Agurkus supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į lėkštę su burokėlių lapais.
  2. Bulves supjaustykite griežinėliais, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir kepkite orkaitėje, kol lengvai apskrus.
  3. Padažui sumaišykite majonezą, grietinę, kapotus krapus ir česnako laiškus bei smulkintą česnaką. Pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Ant salotų sudėkite keptas bulves, marinuotus kelmučius ir pagardinkite padažu.


IŠBANDYKITE: