#1238

Šaltibarščių brusketos su kefyro padažu


25 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Intuityvus AEG orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru

Tobulai tikslų rezultatą padės pasiekti intuityvus orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su termometru. Termometrą įsmeikite į patiekalą ir nustatykite, kokią temperatūrą pageidaujate pasiekti. Tai padaryti dar paprasčiau naudojantis orkaitės ratuku – tereikia pasirinkti frazę: lengvai, vidutiniškai ar gerai iškepta. Kai patiekalas bus iškepęs, orkaitė išsijungs automatiškai.

Ingredientai:

1 prancūziško batono
šlakelio aliejaus
kelių skiltelių česnako
druskos, pipirų
1 indelio marinuotų burokėlių obuolių sultyse
2 trumpavaisių agurkų
½ baltojo ridiko
100 g kefyro
50 g majonezo
50 g grietinės
saujelės kalendrų ir česnako laiškų
4 virtų kiaušinių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Batoną supjaustykite riekelėmis, ištepkite aliejumi ir trintu česnaku. Pagardinkite druska ir pipirais. Skrudinkite orkaitėje 8 min.
  2. Sumaišykite burokėlius su šiaudeliais pjaustytais agurkais, ridiku ir smulkintais česnako laiškais, pašlakstykite aliejumi ir išmaišykite.
  3. Padažui sumaišykite kefyrą, majonezą ir grietinę. Pagardinkite druska ir pipirais, smulkinta česnako skiltele. Smulkiai sukapokite kalendrų lapelius ir sumaišykite su padažu.
  4. Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
  5. Ant skrebučio tepkite kefyro padažą, uždėkite burokėlių salotų ir kiaušinį, pagardinkite žolelėmis.


IŠBANDYKITE: