#966

Šalta braškių ir jogurto sriuba


30 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

500 g braškių
50 g cukraus
2 apelsinų
2 cinamono lazdelių
1 žvaigždanyžio
500 g graikiško jogurto

PARUOšIMO BŪDAS:

• Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Išspauskite sultis ir nuo likusių apelsinų dalių nupjaukite žievelę.

• Supilkite į puodą apelsinų sultis, sudėkite prieskonius, cukrų, apelsinų žieveles ir virkite nustatę labai mažą kaitrą, kol nugaruos pusė skysčio. Perkoškite ir atvėsinkite.

• Kelias uogas atidėkite patiekti. Sutrinkite braškes su apelsinų sirupu ir sumaišykite su jogurtu.

• Patiekdami ant sriubos užberkite uogų.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: