#409

Salotos su vištiena


25 minutės
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

300 g vištienos
1 obuolio
200 g šaldytų žirnelių
200 g įvairių salotų mišinio
50 g moliūgų sėklų, saulėgrąžų ir kedrinių pinijų mišinio
1 šaukšto sojų padažo
½ šaukštelio maltos aitriosios paprikos
aliejaus (kepti)
 
Padažui:
1 šaukšto grūdėtų garstyčių
1 šaukšto medaus
2 šaukštų baltojo vyno acto
3 šaukštų aliejaus
druskos
3 šaukštų aliejaus
2 šaukštų baltojo vyno acto
1 šaukšto medaus
Padažui:
1 šaukšto grūdėtų garstyčių
 
aliejaus (kepti)
½ šaukštelio maltos aitriosios paprikos
1 šaukšto sojų padažo
50 g moliūgų sėklų, saulėgrąžų ir kedrinių pinijų mišinio
200 g įvairių salotų mišinio
200 g šaldytų žirnelių
1 obuolio
300 g vištienos
druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sėklų mišinį pašlakstykite sojų padažu, pabarstykite malta aitriąja paprika ir trumpai, kol nudžius sojų padažas, pakepinkite keptuvėje. Atvėsinkite.

2. Sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis.

3. Šaldytus žirnelius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti, kol vanduo atvės.

4. Ant lėkštės išdėliokite salotų lapus, šaldytus žirnelius, vištieną, supjaustytą plonais šiaudeliais obuolį. Užpilkite padažo ir užberkite skrudintų sėklų mišinio.



IŠBANDYKITE: