2 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
4 saliero stiebų
8 pievagrybių
150 g virtos vištienos krūtinėlės
2 saujų plėšytų romaninių salotų
4 šaukštų ypač gryno alyvuogių aliejaus ANIRA
Padažui:
100 g kastinio
žiupsnelio šviežių bazilikų
1 trumpavaisio agurko
1 šaukštelio cukraus
druskos
1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą salierą ir pievagrybius. Pagardinkite druska ir pipirais. Atvėsinkite. 2. Padažui skirtus ingredientus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masės. 3. Į lėkštes dėkite virtą pjaustytą vištieną, keptus salierus, pievagrybius ir salotų lapus. Apšlakstykite paruoštu padažu.