#273

Salotos su rūkyta žuvimi


5 minutės
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

½ rūkytos jūrų lydekos
2 saujų mėgstamų salotų lapų
6 mėlyno svogūno žiedų
14 vyšninių pomidoriukų
6 kaparių
 
Padažui:
3 šaukštų naminio majonezo
1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
1 svogūno laiško
žiupsnelio cukraus
2 šaukštų itališko ypatingai tyro alyvuogių aliejaus ANIRA
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Padažui skirtus produktus sutrinkite iki vientisos masės virtuvinio kombaino inde.

2. Į lėkštes sudėkite salotų lapus, smulkintą žuvį, vyšninius pomidoriukus, svogūno žiedus ir kaparius.

3. Salotas pagardinkite paruoštu padažu ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.



IŠBANDYKITE: