#777

Salotos su liežuviu


35 minutės
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

160 g virto liežuvio
1 saliero gumbas
1 obuolys
6–8 keptos morkytės
3–4 šakelės krapų
Druskos
Aliejaus kepti
3–4 šaukštai FELIX česnakinio padažo
3–4 šaukštai FELIX česnakinio padažo
1 saliero gumbas
1 obuolys
6–8 keptos morkytės
3–4 šakelės krapų
Druskos
Aliejaus kepti
160 g virto liežuvio

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Salierą nulupkite, supjaustykite kubeliais, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30–35 min.

2. Išimkite, atvėsinkite. Obuolį nulupkite ir sutarkuokite.

3. Liežuvį supjaustykite. Sumaišykite visus produktus su FELIX česnakiniu padažu.



IŠBANDYKITE: