#909

Salotos su lašiša ir jūros dumbliais


10 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

200 g sūdytos lašišos filė
4 salierų stiebų
kelių trumpavaisių agurkų
apie 150 g „wakame“ dumblių arba jūros kopūstų
100 g žalumynų
kelių šakelių krapų
1/2 citrinos
2 šaukštelių sojų padažo
šlakelio alyvuogių aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Griežinėliais supjaustykite salierus ir agurkus.
  2. Sumaišykite su plėšyta ar pjaustyta lašiša ir žalumynais.
  3. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
  4. Paruoškite užpilą iš kapotų krapų, sojų padažo ir aliejaus.
  5. Apšlakstykite paruoštas salotas.


IŠBANDYKITE: