#694

Salotos su lapiniais kopūstais, vynuogėmis ir sūriu


15 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

8–10 lapinių kopūstų lapų
250 g besėklių vynuogių (rinkitės įvairiaspalves vynuoges)
150 g kamambero
100 g graikinių riešutų
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis medaus
Druskos
1 šaukštelis medaus
3 šaukštai citrinos sulčių
3 šaukštai aliejaus
100 g graikinių riešutų
150 g kamambero
250 g besėklių vynuogių (rinkitės įvairiaspalves vynuoges)
8–10 lapinių kopūstų lapų
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Lapinius kopūstus (be storosios dalies) suplėšykite, apiplikykite verdančiu vandeniu ir palaikykite jame 2–3 min. Po to apliekite lediniu vandeniu.

2. Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, medų ir druską.

3. Riešutus susmulkinkite, sūrį suplėšykite. Salotas išdėliokite lėkštėje, pašlakstykite padažu.



IŠBANDYKITE: