#450

Salotos su kavos „vinaigrette“


7 min.
4 asm
Lengvas


Rekomenduojame:

Kvapieji pipirai SANTA MARIA (žirneliai)

Dedami į žuvies ir mėsos sriubas ir konservus. Tinka gardinti mėsos ir vegetariškus patiekalus. Kvapieji pipirai įdomų skonį suteikia desertams ir kepiniams.



Rekomenduojame:

kava AROMA GOLD

Pakuojant lėto skrudinimo arabiką AROMA GOLD į minkštą pakuotę naudojama inovatyvi BOSCH AROMAFIN technologija, kuri leidžia kavai pakuotėje kvėpuoti. Ant pakuotės esantis BOSCH AROMAFIN ventilis rodo, kad kava buvo supakuota iškart po skrudinimo ir malimo, todėl ji išlaiko šviežiai sumaltos kavos skonį ir aromatą.

Ingredientai:

8 riekelės vytinto kumpio
150 g pelėsinio sūrio
40 g kedrinių pinijų
160 g gražgarsčių
100 ml kavos, pagamintos iš maltos kavos AROMA GOLD

Dedami į žuvies ir mėsos sriubas ir konservus. Tinka gardinti mėsos ir vegetariškus patiekalus. Kvapieji pipirai įdomų skonį suteikia desertams ir kepiniams.


50 ml neutralaus kvapo aliejaus
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas neaštrių garstyčių
1 citrinos sultys
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

Kava ir klasikinis padažas – drąsu ir šiuolaikiška.

1. Sumaišykite maltą kavą AROMA GOLD, aliejų, garstyčias, citrinos sultis ir druską. Paskrudinkite kedrines pinijas.

2. Lėkštėje sudėliokite gražgarstes, kumpį, sūrį ir užberkite kedrinių pinijų. Užpilkite kavos užpilu.



IŠBANDYKITE: