#272

Salotos su jūrų gėrybėmis ir kininiu kopūstu


10 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 gūžės kininio kopūsto
125 g mocarelos
10 marinuotų aštuonkojų
20 tigrinių krevečių
žiupsnelio šviežių kalendrų
 
Padažui:
4 džiovintų pomidorų
1 šaukšto adžikos
1 šaukštelio Vusterio padažo
4 šaukštų ispaniško ypatingai tyro alyvuogių aliejaus ANIRA
1 šaukštelio cukraus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Padažui skirtus produktus sutrinkite iki vientisos masės virtuvinio kombaino inde.

2. Gautą padažą sumaišykite su krevetėmis ir pakepinkite keptuvėje apie minutę.
Suberkite smulkintas kalendras.

3. Į lėkštes sudėliokite smulkintas salotas, plėšytą mocarelą, aštuonkojus ir krevetes su padažu.



IŠBANDYKITE: