top of page

Salotos su jūrų gėrybėmis ir kininiu kopūstu


Reikia:

  • 1 gūžės kininio kopūsto

  • 125 g mocarelos

  • 10 marinuotų aštuonkojų

  • 20 tigrinių krevečių

  • žiupsnelio šviežių kalendrų

  • Padažui:

  • 4 džiovintų pomidorų

  • 1 šaukšto adžikos

  • 1 šaukštelio Vusterio padažo

  • 4 šaukštų ispaniško ypatingai tyro alyvuogių aliejaus ANIRA

  • 1 šaukštelio cukraus


1. Padažui skirtus produktus sutrinkite iki vientisos masės virtuvinio kombaino inde.

2. Gautą padažą sumaišykite su krevetėmis ir pakepinkite keptuvėje apie minutę. Suberkite smulkintas kalendras.

3. Į lėkštes sudėliokite smulkintas salotas, plėšytą mocarelą, aštuonkojus ir krevetes su padažu.

Naujausi įrašai

bottom of page