#274

Salotos su gūžiniais kopūstais, kepta šonine ir kiaušinių bei krienų padažu


5 minutės
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

½ gūžinės salotos
2 šaukštų skrudintų svogūnų dribsnių
1 pomidoro
50 g kietojo sūrio drožlių
50 g skrudintos šoninės
 
Padažui:
3 šaukštų naminio majonezo
1 kietai virto kiaušinio
1 šaukštelio krienų
5 marinuotų agurkėlių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Padažui skirtus produktus iki vientisos masės sutrinkite virtuvinio kombaino inde.

2. Į lėkštes išdėliokite plėšytas salotas, pomidorų skilteles, užberkite svogūnų dribsnius, sūrį ir skrudintą šoninę. Salotas pagardinkite paruoštu padažu.



IŠBANDYKITE: