Reikia:
200 g LAPINO PUOTA triušienos juostelių
150 ml graikiško jogurto
50 g OBELIŲ adžikos
½ mango
2 trumpavaisių agurkų
2 SPILVA marinuotų agurkų
120 g salotų lapų
Ryšelio kalendrų
Kelių šakelių mėtų
3 šaukštų aliejaus
½ citrinos sulčių
1 šaukšto garstyčių
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
Druskos
Sumaišykite jogurtą ir OBELIŲ adžiką, sudėkite LAPINO PUOTA triušienos juosteles, pasūdykite ir viską gerai sumaišykite. Dėkite triušieną ant grilio ir kepkite apie 4-5 min iš kiekvienos pusės, svarbu triušienos neperkepti.
Sudėkite į lėkštę salotų lapus, supjaustyto mango griežinėlius, taip pat trumpavaisių agurkų griežinėlius. SPILVA marinuotus agurkus tiesiog perpjaukite išilgai pusiau ir sudėkite į lėkštę. Pabarstykite kalendromis.
Sumaišykite aliejų, garstyčias, citrinos sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą, pasūdykite. Įberkite smulkintų mėtų. Šiuo padažu pašlakstykite salotas. Ant viršaus sudėkite triušieną ir patiekite.