#607

Salotos su braškėmis ir keptu halumio sūriu


Gaminimas 15 min. Kepimas 5 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

120 g halumio
1 prinokęs avokadas
10–12 vyšninių pomidorų
150 g salotų lapų mišinio
250 g braškių
3–4 šakelės baziliko
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas apelsinų sulčių
Druskos
Juodųjų sezamų pabarstyti

PARUOšIMO BŪDAS:

1.     Sūrį supjaustykite riekelėmis. Keptuvėje pakaitinkite šaukštą aliejaus ir pakepkite sūrį, kol gražiai apskrus.

2.     Supjaustykite avokadą, pomidorus.

3.     Braškes sutrinkite trintuvu kartu su baziliku, supilkite likusį aliejų, paskaninkite padažą apelsinų sultimis, druska, pabaigoje sumaišykite su likusiu aliejumi.

4.     Sudėliokite lėkštėje salotų lapus, pomidorus, avokadus, keptą sūrį. Patiekite su braškių padažu.

 



IŠBANDYKITE: