4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
120 g halumio
1 prinokęs avokadas
10–12 vyšninių pomidorų
150 g salotų lapų mišinio
250 g braškių
3–4 šakelės baziliko
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas apelsinų sulčių
Druskos
Juodųjų sezamų pabarstyti
1. Sūrį supjaustykite riekelėmis. Keptuvėje pakaitinkite šaukštą aliejaus ir pakepkite sūrį, kol gražiai apskrus.
2. Supjaustykite avokadą, pomidorus.
3. Braškes sutrinkite trintuvu kartu su baziliku, supilkite likusį aliejų, paskaninkite padažą apelsinų sultimis, druska, pabaigoje sumaišykite su likusiu aliejumi.
4. Sudėliokite lėkštėje salotų lapus, pomidorus, avokadus, keptą sūrį. Patiekite su braškių padažu.