#068

Salotos su agurkais, ridikėliais ir fetos padažu


5 minutės
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 saujos ridikėlių
4 trumpavaisių agurkų
3 šaukštų graikinio jogurto
1 šaukšto grietinės
100 g fetos
½ saujos špinatų lapelių
20 g krapų
žiupsnelio cukraus
2 šaukštai graikiško ypač tyro alyvuogių aliejaus ANIRA
pipirų
4 trumpavaisių agurkų
2 šaukštai graikiško ypač tyro alyvuogių aliejaus ANIRA
3 šaukštų graikinio jogurto
1 šaukšto grietinės
100 g fetos
½ saujos špinatų lapelių
20 g krapų
žiupsnelio cukraus
pipirų
1 saujos ridikėlių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Į virtuvinio kombaino indą supilkite jogurtą, grietinę, sudėkite fetą, špinatus, krapus, įberkite pipirų ir cukraus. Viską sutrinkite iki vientisos masės.

2. Agurkus ir ridikėlius supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, sudėkite į lėkštes ir apšlakstykite paruoštu padažu bei alyvuogių aliejumi.

3. Paskaninkite krapais.



IŠBANDYKITE: