#1413

Saldus omletas puodelyje


30 min.
2 asm.
Lengvas

Ingredientai:

2 AUDRUPIO paukštyno kiaušinių
50 g kreminės varškės
1 šaukšto cukraus
1 šaukšto miltų
Lydyto sviesto (kepti)
Vanilinių ledų arba plakamosios grietinėlės (patiekti)
Granato sėklų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Atskirkite AUDRUPIO kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su varške ir cukrumi, įmaišykite miltus.
  2. Baltymus išplakite ir palaipsniui, labai atsargiai, mentele įmaišykite į tešlą.
  3. Pilkite tešlą į puodelį, pateptą lydytu sviestu, šaukite į įkaitintą iki 170 °C orkaitę ir kepkite apie 20 min.
  4. Išimkite. Omletas lengvai nukris, neišsigąskite. Patiekite su ledais arba su išplakta grietinėle ir granatais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found