#1123

Rūkytų dešrelių ir pupelių troškinys


30 minučių
6 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

500 g rūkytų dešrelių
1 svogūno
200 g konservuotų baltųjų pupelių
200 g konservuotų raudonųjų pupelių
200 g cukinijų
1 žiedinio kopūsto
1 raudonosios paprikos
200 g pomidorų savo sultyse
Druskos, pipirų
Žiupsnelio cukraus
Šlakelio alyvuogių aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Svogūną, cukinijas, žiedinį kopūstą ir papriką supjaustykite kubeliais ir apkepkite su alyvuogių aliejumi.
  2. Po to sudėkite griežinėliais pjaustytas rūkytas dešreles. Šiek tiek pakepinkite ir supilkite pomidorus. Pagardinkite druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus.
  3. Kai daržovės beveik išsitroškins, sudėkite pupeles ir permaišykite. Patroškinkite dar 5 min. ir perdėkite į serviravimo indą.
  4. Papuoškite saulėgrąžų daigais.


IŠBANDYKITE: