4-6 asm.
Gaminimas 25 min.
Reikia:
1 svogūno
kelių skiltelių česnako
40 g sviesto
200 g ryžių
150 ml baltojo vyno
250 g krevečių
1 cukinijos LIDL
apie 1 l daržovių sultinio
druskos, pipirų
100 g kietojo sūrio
nedidelio ryšulėlio bazilikų
1. Smulkiai pjaustytus svogūną ir česnaką pakepkite su sviestu, kai jie suminkštės, supilkite ryžius ir apskrudinkite apie minutę.
2. Supilkite vyną ir palaukite kelias minutes, kol jis susigers. Suberkite krevetes, tarkuotą arba pjaustytą cukiniją ir kepkite dar kelias minutes.
3. Nuolat maišykite ir po truputį pilkite sultinį, kol ryžiai išbrinks.
4. Pagardinkite druska, pipirais ir patiekite gausiai apibarstę sūriu ir bazilikais.