#1021

Riešutais ir sūriu įdaryti svogūnai


30 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4 vid. dydžio raudonųjų svogūnų
50 g smulkintų graikinių riešutų
50 g šviežio sūrio
Žiupsnelio Provanso žolelių
1 šaukšto balzaminio acto kremo
Žiupsnelio druskos
Šlakelio aliejaus
4–8 KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė riekelių

PARUOšIMO BŪDAS:

• Svogūnus perpjaukite per pusę, išimkite kelis vidinius žiedus. Nupjaukite viršūnėles taip, kad svogūnai stabiliai stovėtų. Pabarstykite juos druska, pašlakstykite balzaminio acto kremu.

• Sūrį sutrupinkite, sumaišykite su riešutais ir Provanso žolelėmis. Pripildykite svogūnus įdaro, pašlakstykite aliejumi. Sudėkite viską į skardelę ir šaukite į orkaitę. Kepkite apie 20 min.

• Ant svogūnų uždėkite po kelias riekeles KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė ir patiekite.



IŠBANDYKITE: