top of page

Ridikėlių sriuba su avokadu ir garstyčiomis


Reikia:

  • 400 g ridikėlių

  • 1 litro jogurto

  • 1 avokado

  • 1 šaukšto garstyčių

  • 1 saujos krapų

  • 1 šaukštelio cukraus

  • druskos, pipirų


1. Pusę ridikėlių supjaustykite griežinėliais, o likusius maisto smulkintuvu sutrinkite su jogurtu, avokadu, garstyčiomis. Pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais.

2. Jogurto masę užpilkite ant pjaustytų ridikėlių ir žalumynų.

Susiję įrašai

Rodyti viską
Balta naminė mišrainė (Receptas)

Balta mišrainė – tai vienas populiariausių tradicinių šventinių patiekalų, dažnai patiekiama prie mėsos ar kaip savarankiškas patiekalas.

 
 
bottom of page