#107

Ridikėliai su humusu


5 minutės
2-3 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 g konservuotų avinžirnių
1 citrinos sulčių
kelių česnako skiltelių
sezamų aliejaus
druskos
aitriosios paprikos miltelių
„Ciabattos“ ar kitos mėgiamos duonos
stiklinės ridikėlių
sezamų aliejaus
druskos
stiklinės ridikėlių
aitriosios paprikos miltelių
„Ciabattos“ ar kitos mėgiamos duonos
kelių česnako skiltelių
1 citrinos sulčių
400 g konservuotų avinžirnių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Humusui skirtus ingredientus sutrinkite elektriniu smulkintuvu iki vientisos kreminės masės.

2. Duoną supjaustykite, galite paskrudinti.

3. Tepkite humusą ant duonos ir išdėliokite pjaustytus ridikėlius.



IŠBANDYKITE: