Reikia:
2 raudonųjų greipfrutų
1 apelsino
½ „cantaloupe“ (raukšlėtojo) meliono
2 avokadų
300 g krevečių uodegėlių (jau paruoštų)
50 g pistacijų
Kelių mėtų lapelių
50 ml greipfrutų sulčių
50 ml aliejaus
Žiupsnelio druskos
1. Krevetes apiplikykite verdančiu vandeniu.
2. Iš meliono paryžietišku šaukšteliu išpjaukite rutuliukus, greipfrutus ir apelsiną supjaustykite plonomis riekelėmis.
3. Išimkite avokadų kauliukus, nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, pistacijas susmulkinkite.
4. Pasirinktoje lėkštėje sudėliokite salotas, pašlakstykite padažu, padarytu iš greipfrutų sulčių, aliejaus, druskos ir smulkintų mėtų lapelių. Puoškite mėtų lapeliais.