#1110

Raudongūžių kopūstų balandėliai


2 val. 10 min.
4-6 asmenims
Sudetingas

Ingredientai:

12 raudongūžių kopūstų lapų balandėliams ir kelių lapų įdėti į troškintuvą
 
Marinatui:
2 l vandens
1 stiklinės vyno acto
2 šaukštų cukraus su kaupu
Žiupsnelio druskos
 
600 g jautienos ir kiaulienos stambiai maltos mėsos
2 raudonųjų svogūnų
2 skiltelių česnako
150 g apvirtų ryžių
100 g čoriso dešros
1 šaukštelio kmynų
1 šaukštelio džiovintų čiobrelių
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Aliejaus (kepti)
200 ml riebios grietinėlės
2 šaukštų tamsaus sojų padažo

PARUOšIMO BŪDAS:



IŠBANDYKITE: