#821

Pupelių sriuba su špinatais ir granatais


Gaminimas 15 min. Virimas 30 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

½ didelio svogūno
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
150 g špinatų lapelių
400 g virtų arba konservuotų pupelių
400 g maltos avienos
1 šaukšto smulkintų mėtų
2 skiltelių česnako
½ šaukštelio saldžiosios paprikos
½ šaukštelio maltų kalendrų
Žiupsnelio druskos
Granatų sėklų (patiekti)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Maltą mėsą sumaišykite su mėtomis, paprikų milteliais, kalendromis ir smulkintais česnakais. Pasūdykite. Formuokite mažus kukuliukus.
2. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite aliejuje. Kartu pakepinkite kukuliukus. Įpilkite 1,5 l vandens, sudėkite špinatus ir labai trumpai pavirkite, kol lapai nuvys.
3. Suberkite pupeles. Kai pupelės sušils, išimkite jų kelis šaukštus, sutrinkite ir grąžinkite į puodą.
4. Užvirinkite, įberkite druskos. Patiekite sriubą su granatų sėklomis.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found