#1583

Prancūziškas skrebutis su braškėmis ir apelsinais


15 min.
2 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 kiaušinio
200 ml pieno
4 pynutės riekelių
30–40 g sviesto
1 šaukšto cukraus
5–6 braškių
2 šaukštų graikiško jogurto
1 apelsino
Mėtų (patiekti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite kiaušinį su pienu. Pamerkite šiame mišinyje pynutės riekeles. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Pamirkytas duonos riekeles dėkite į keptuvę ir kepkite.
  2. Riekelių viršų pabarstykite cukrumi. Kai viena pusė apkeps, apverskite cukruota puse į apačią. Stebėkite, kad nesudegtų. Skrebučiai turi tik šiek tiek karamelizuotis.
  3. Patiekite skrebučius su braškėmis, jogurtu, apelsino skiltelėmis. Užberkite mėtų lapelių.

Daugiau skanių patiekalų receptų rasite naujausiame žurnalo „Verdu ir kepu” numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found