#1049

Pomidorinė sriuba su makaronais ir dešrelėmis


20 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 svogūno
kelių saliero stiebų
1 šaukšto sviesto
šlakelio aliejaus
1 šaukštelio cukraus
1 aitriosios paprikos
250 g dešrelių
500 ml vištienos sultinio
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
50 g greitai paruošiamų makaronų
šlakelio aštraus padažo (pvz., „tabasco“)
šlakelio citrinos sulčių
druskos, juodųjų pipirų
kelių lapelių šviežio baziliko

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Svogūną ir saliero stiebus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir apkepkite su sviestu ir aliejumi. Sudėkite pjaustytas dešreles ir smulkintą aitriąją papriką (su sėklytėmis ar be).
  2. Suberkite cukrų ir maišydami kepkite kelias minutes.
  3. Supilkite sultinį bei konservuotus pomidorus ir užvirkite.
  4. Tuomet sudėkite makaronus, įberkite druskos, pipirų, įspauskite citrinos sulčių ir įlašinkite „tabasco“ padažo. Uždenkite dangčiu ir leiskite sriubai pastovėti apie 5 min. Patiekite apibarstę bazilikais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found