#715

Plekšnės gabaliukai su lęšiais ir voveraitėmis


30 minučių
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

4 plekšnės filė gabaliukai po 130–140 g
2 stiklinės virtų lęšių
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
400 g voveraičių
30 ml aliejaus
3–4 šakelės čiobrelio
Druskos
Šviežiai grūstų baltųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite aliejuje čiobrelį, po to suberkite svogūnus ir česnaką. Kepkite, kol suminkštės.

2. Tuomet suberkite nuplautas voveraites ir kepkite 5 min.

3. Viską sumaišykite su lęšiais.

4. Žuvies filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabarstykite druska, baltaisiais pipirais.

5. Lęšius dėkite į kepimo formą, ant jų išdėliokite žuvies gabaliukus, uždenkite formą aliuminio folija ir kepkite apie 15 min.



IŠBANDYKITE: