#716

Plekšnė, kepta su bulvėmis ir rudojo sviesto padažu


1 valanda
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4 žuvies filė gabaliukai po 130–140 g
Druskos
600 g bulvių
200 g morkų
1 šaukštelis Provanso žolelių
50 g sviesto
Brokolių
50 g sviesto
1 šaukštelis Provanso žolelių
200 g morkų
600 g bulvių
Druskos
Brokolių
4 žuvies filė gabaliukai po 130–140 g

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Apvirkite bulves. Perpjaukite, sudėkite bulves ir morkas į kepimo formą, pabarstykite druska ir Provanso žolelėmis ir sudėkite 30 g sviesto, šaukite į orkaitę ir kepkite apie 25 min.

2. Ant viršaus sudėkite filė, uždenkite formą aliuminio folija ir kepkite dar 15 min.

3. Patiekite su garintais brokoliais ir rudojo sviesto padažu.



IŠBANDYKITE: