#1318

Pikantiški varškėčiai su špinatais ir džiovintais pomidorais


30 min.


Rekomenduojame:

Šaldytuvas „AEG CustomFlex®“ (SCB61824LF)

Idant virtuvėje suktis būtų patogiau, pasikliaukite „AEG CustomFlex“. Šaldytuvo durelėse esančias lentynėles galima lengvai perdėlioti pagal poreikius, taip išplečiant šaldytuvo erdvę ir sutalpinant dar daugiau produktų. Be to, šaldytuve veikianti technologija „Low Frost“ smarkiai sumažina šerkšno susidarymą šaldiklio skyriuje.

Ingredientai:

300 g varškės
1 kiaušinio
1 šaukšto tarkuoto sūrio
20 g MALSENA viso grūdo kvietinių miltų
Saujos špinatų
1 šaukštelio kepimo milteliių
2-3 puselių džiovintų pomidorų
Šviežiai grustų juodųjų pipirų
Druskos
KITCHEN ME parūkytos-vytintos antienos filė patiekti
Miltų pabarstyti
TERRA CRETA aliejaus kepti
Padažui:
2 šaukštų graikiško jogurto
1-2 šakelių krapų
1 šaukšto saldžiarūgščio padažo
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite špinatus ir džiovintus pomidorus.
  2. Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinį, tarkuotą sūrį, viską išmaišykite, suberkite miltus, špinatus ir pomidorus. Viską išminkykite.
  3. Formuokite varškėčius, apvoliokite juos miltuose, kepkite po 2-3 min. iš kiekvienos pusės keptuvėje, o baikite kepti orkaitėje.
  4. Padažui sumaišykite visus ingredientus.
  5. Patiekite varškėčius su padažu ir vytinta antienos filė.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found