#1293

Picos vyniotiniai


40 min.
2–3 asm
Lengvas

Ingredientai:

400 g picos tešlos
4 KEKAVA šviežios vištienos blauzdelių
140 g tepamo ožkų sūrio
50 g špinatų
1-2 persikų
80 g kietojo sūrio
TERRA CRETA aliejaus kepti
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. KEKAVA šviežios vištienos blauzdeles pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 20 min. Išimkite ir atvėsinkite. Susmulkinkite šakute.
  2. Išvyniokite picos tešlą, patepkite ožkų sūriu, pabarstykite špinatais, sudėkite persiko skilteles ir vištienos gabaliukus. Pabarstykite kietuoju sūriu.
  3. Suvyniokite į vyniotinį ir supjaustykite maždaug 4-5 cm storio gabaliukais. Sustatykite juos skardoje ir kepkite apie 20 min. iki 190 ° įkaitintoje orkaitėje.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found