#1215

Picos tortas su rikota ir kalakutienos dešrelėmis


15 min.
3 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 pakelio tortilijos lakštų
250 g rikotos
200 g kietojo sūrio
300 g kalakutienos dešrelių
300 g marinuotų agurkėlių
1 mėlynojo svogūno
100 g salotų mišinio
250 g vyšninių pomidoriukų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Tortilijos lakštus pertepkite rikota ir pabarstykite kietuoju sūriu.
  2. Kalakutienos dešreles, marinuotus agurkėlius ir svogūną supjaustykite griežinėliais.
  3. Sluoksniuokite tortilijos lakštus su agurkėliais, dešrelėmis ir svogūnais. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 12 min.
  4. Kai iškeps, sudėkite salotų mišinį ir kapotus pomidoriukus tarp tortilijos lakštų.


IŠBANDYKITE: