top of page

Picos tortas su rikota ir kalakutienos dešrelėmis


Reikia:

  • 1 pakelio tortilijos lakštų

  • 250 g rikotos

  • 200 g kietojo sūrio

  • 300 g kalakutienos dešrelių

  • 300 g marinuotų agurkėlių

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 100 g salotų mišinio

  • 250 g vyšninių pomidoriukų


Tortilijos lakštus pertepkite rikota ir pabarstykite kietuoju sūriu.Kalakutienos dešreles, marinuotus agurkėlius ir svogūną supjaustykite griežinėliais.Sluoksniuokite tortilijos lakštus su agurkėliais, dešrelėmis ir svogūnais. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 12 min.Kai iškeps, sudėkite salotų mišinį ir kapotus pomidoriukus tarp tortilijos lakštų.

Naujausi įrašai

bottom of page