#1216

Picos „roletas“ su rūkyta vištiena ir pievagrybiais


40 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

2 rūkytų vištienos šlaunelių
60 g terijakio padažo
1 svogūno
200 g pievagrybių
1 picos tešlos
200 g pomidorų padažo
200 g čederio sūrio

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Nuo vištienos šlaunelių nuimkite mėsą ir suplėšykite smulkiais gabalėliais. Sumaišykite su terijakio padažu.
  2. Svogūną ir pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.
  3. Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite čederio sūriu.
  4. Ant viršaus sudėkite plėšytą vištieną ir svogūnus su pievagrybiais. Susukite į „roletą“.
  5. Kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol vidus iškeps.


IŠBANDYKITE: