#283

Pica su šparagais ir pievagrybiais


1 val. 20 min.
2-4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

Tešlai:
200 ml pieno
2,5 stiklinių grikių miltų
4 g sausų mielių
1 šaukšto cukraus
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos
 
Įdarui:
1 cukinijos
150 g pievagrybių
180 g mocarelos
100 g parmezano
150 g apvirtų šparagų
čiobrelių
druskos, pipirų
aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Paruoškite tešlą: į šiltą pieną suberkite trečdalį miltų, mieles, cukrų, druską ir aliejų. Viską gerai sumaišykite.

2. Suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą.

3. Tešlą uždenkite audeklu ir palikite apie 1 val., kad pakiltų.

4. Įdarui supjaustykite cukiniją, pievagrybius ir šparagus.

5. Suformuokite picos padą, išdėliokite ant jo sūrius ir daržoves, apibarstykite čiobreliais bei pipirais ir 10–12 min. kepkite iki 220℃ įkaitintoje orkaitėje.



IŠBANDYKITE: