#693

Pica su bulvėmis ir lapiniais kopūstais


35 minutės
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

500 g miltų
250 ml vandens
1 pakelis sausų mielių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
2–3 bulvės
50 g minkšto ožkos sūrio
50 g tarkuoto kietojo sūrio
20 g sviesto
Sauja skrudintų lazdyno riešutų
3–4 lapinių kopūstų lapai
Aliejaus
Druskos
3–4 lapinių kopūstų lapai
Sauja skrudintų lazdyno riešutų
20 g sviesto
50 g tarkuoto kietojo sūrio
50 g minkšto ožkos sūrio
2–3 bulvės
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis druskos
1 pakelis sausų mielių
250 ml vandens
500 g miltų
Aliejaus
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Išvirkite bulves, sugrūskite jas su sūriais ir sviestu, įberkite druskos.

2. Pašalinkite storąsias lapinių kopūstų dalis, lapus sukarpykite, sumaišykite su druska ir aliejumi.

3. Mieles sumaišykite su miltais, vandeniu, druska, cukrumi ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti minkšta, truputį lipni. Palikite tešlą kilti maždaug 30 min.

4. Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C. Geriausiai, jei naudosite specialiai picai skirtą programą.

5. Suformuokite picų papločius. Sudėkite tešlą į miltais pabarstytą kepimo skardą.

6. Patepkite tešlą bulvių įdaru, ant viršaus sudėliokite lapinius kopūstus ir užberkite lazdyno riešutų. Šaukite į orkaitę. Iškepusią picą pabarstykite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.



IŠBANDYKITE: