#1018

Pertrinta baklažanų sriuba


45 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

3 orkaitėje keptų baklažanų
2 skiltelių česnako
1 nedidelio svogūno
2 pomidorų
1 keptos paprikos
~ 400 ml sultinio
100 ml grietinėlės
1 šaukštelio rūkytos paprikos
1 šaukštelio cukraus
¼ šaukštelio aitriųjų paprikų
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (kepti)
30 g KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė

PARUOšIMO BŪDAS:

• Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintu česnaku. Pomidorus apiplikykite verdan2iu vandeniu ir nuvalykite, smulkiai supjaustykite, sudėkite į svogūnų bei česnako masę ir patroškinkite, kol suminkštės.

• Sudėkite nuluptus baklažanus ir paprikas. Sutrinkite trintuvu. Supilkite sultinį, suberkite prieskonius ir užvirinkite. Pagardinkite druska, paprikomis. Pavirkite 5–6 min., galiausiai supilkite grietinėlę, sumaišykite ir pusę minutės pakaitinkite.

• Keptuvėje pakepinkite KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė riekeles ir patiekite su sriuba.



IŠBANDYKITE: