#905

Pavasarinė „pica“


35 minutės
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4 lakštų mielinės sluoksniuotos tešlos
Labai šviežių pievagrybių
Ridikėlių
Raudonųjų paprikų
Brokolių
Agurkų
200 g riebios grietinės
1 šaukštelio krienų
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštelio smulkintų krapų
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio medaus
1 šaukšto garstyčių
1 šaukšto aliejaus
1 šaukšto citrinos sulčių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sudėkite mielinės sluoksniuotos tešlos lakštus į skardą vienu sluoksniu, iškepkite ir atvėsinkite.

2. Pievagrybius labai greitai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Daržoves ir grybus susmulkinkite.

3. Grietinę sumaišykite su krienais, citrinos žievele ir krapais, pasūdykite. Medų sumaišykite su garstyčiomis, aliejumi ir citrinos sultimis.

4. Mielinės tešlos lakštus patepkite grietinės mišiniu, ant viršaus sudėliokite daržoves, pašlakstykite medaus ir garstyčių padažu, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: