#1304

Paprikų užtepėlė


Gaminimas 20 min. Kepimas 25 min.
4 asm.

Ingredientai:

3 mėsingų raudonųjų paprikų
1 aitriosios paprikos
1 pomidoro
1 galvutės česnako
½ stiklinės baltos duonos trupinių
3–4 šaukštų citrinos sulčių
½ šaukštelio malto kumino
1 šaukštelio maltų kalendrų
Žiupsnelio druskos
1–2 šaukštų aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Paprikas, pomidorą ir česnaką kepkite orkaitėje, kol suminkštės, išimkite, sudėkite į dubenį ir uždenkite. Po 10–15 min. nulupkite.
  2. Sudėkite į trintuvą paprikas, pomidorą, česnaką, trupinius, supilkite sultis, suberkite prieskonius. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
  3. Pabaigoje įpilkite aliejaus ir išmaišykite. Jei trūksta glotnumo, galima įpilti dar truputį aliejaus.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found