#1094

Pankoliai, kepti su figomis ir abrikosais


40 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4 ant nedidelių gražių pankolių
150 g šviesių džiovintų abrikosų
6–8 džiovintų figų
Aliejaus (kepti)
Žiupsnelio druskos
2 apelsinų
50 g sūdytų pistacijų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Pankolius supjaustykite nestoromis skiltelėmis, apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Išimkite.

2. Toje pačioje keptuvėje 3–4 min. apkepkite supjaustytus abrikosus ir figas. Išspauskite apelsinų sultis, supilkite jas į keptuvę su vaisiais ir trumpai vaisius patroškinkite.

3. Pankolius sudėkite į kepimo formą, pasūdykite, ant viršaus sukrėskite džiovintus vaisius su apelsinų sultimis ir šaukite į orkaitę 15–20 min. Pabaigoje suberkite pistacijas ir dar paskrudinkite 1–2 min. iš viršaus.



IŠBANDYKITE: