#1222

Paeljos troškinys su ryžių trapučiais


40 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Indukcinė kaitlentė „AEG MaxiSense® Pure“ (HK874400FB)

Naujoji intuityvi AEG indukcinė kaitlentė iš pirmo žvilgsnio – tik juoda stiklinė virtuvės stalviršio dalis, tačiau pirštų galiukais prilietus vienintelį matomą mygtuką tuojau pasirodo modernus valdymo skydelis.

Ingredientai:

1 čoriso dešros
2 mėlynųjų svogūnų
2 paprikų
400 g vištienos filė
300 g jūrų gėrybių mišinio
2 stiklinių vyšninių pomidoriukų
1 stiklinės konservuotų pomidorų savo sultyse
½ pakelio ryžių trapučių
druskos, pipirų, cukraus
šlakelio aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Čoriso dešrą supjaustykite griežinėliais ir apkepkite puode su aliejumi, sudėkite smulkiai pjaustytus mėlynuosius svogūnus ir apkepkite kartu. Pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite stambesniais gabalėliais pjaustytas paprikas. Nustatykite mažą ugnį ir iš lėto apkepkite.
  2. Vištieną supjaustykite kubeliais ir sudėkite kepti į troškinį kartu su daržovėmis. Apkepkite ir sudėkite jūrų gerybes. Sudėkite perpus pjaustytus vyšninius pomidoriukus. Patroškinkite.
  3. Supilkite pomidorus savo sultyse, pagardinkite druska, cukrumi ir pipirais.
  4. Patroškinkite, kol daržovės suminkštės, ir patiekite dubenėliuose su palaužytais ryžių trapučiais.


IŠBANDYKITE: